Reactie Vazquez: "Hard werken om me te tonen aan coach"

Vazquez: "Hard werken om me te tonen aan coach"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Vazquez maakte net als Niki Zimling zijn wederoptreden bij Club Brugge. De Spanjaard is hersteld van zijn sleutelbeenbreuk en kreeg de voorkeur op Jesper Jörgensen in de Brugse kern.

Vazquez wil nu zo snel mogelijk zijn oude niveau terugvinden. "Ik ben vroeger fit dan verwacht. Enkele weken geleden was het gevoel niet goed en de testresultaten toonden aan dat ik nog niet klaar was. Ik zat samen met de dokter, technische staf en de coach, en bij de laatste test was het resultaat eindelijk positief", vertelt de middenvelder op de clubwebsite.

"Ik ben nu weer beschikbaar om te spelen en kreeg vandaag al mijn eerste speelminuten. Die paar minuten waren goed om wat vertrouwen op te doen. Het stond toen nog maar 1-0, maar het belangrijkste is dat we wonnen en de drie punten pakten. Er zijn nu nog twee weken te gaan voor de winterstop en dat zijn kansen om weer ritme op te doen. Op training wordt het hard werken om me te tonen aan de coach. Of ik nog schrik heb van mijn sleutelbeen? Eens ik op het veld stap is dat weg, maar als ik een stevige tik krijg in een duel, dan zal ik dat wel voelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties