Interview Wils: "Erin geloven tegen Leuven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Wils: "Erin geloven tegen Leuven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Wils staat met Lierse momenteel voorlaatste en moet vanavond op bezoek bij OH Leuven. De middenvelder hoopt op de drie punten: "We moeten erin geloven. Vorige week toonden we nog tegen Cercle dat we goed voetbal brengen."

Door Sander De Graeve

Wils moet met Lierse punten proberen rapen op het veld van OH Leuven: "Op bezoek gaan bij Leuven is nooit makkelijk. Ze kenden dit seizoen een goede periode maar momenteel is het ook al iets minder. We moeten er alleszins in geloven."

De middenvelder denkt terug aan de vorige wedstrijd tegen Leuven, in september: "Daar verdienden we te winnen maar we gaven het in de slotminuut gewoon weg. Als Lierse een goeie dag heeft zijn de drie punten zeker mogelijk."

Twee andere degradatiekandidaten, Cercle Brugge en Waasland-Beveren spelen tegen elkaar. Wils wil er niet te veel aan denken: "Ik denk dat we niet naar andere ploegen mogen of moeten kijken. We moeten vooral zelf de punten pakken. Vorige week tegen Cercle hebben we nog eens getoond dat we goed voetbal brengen en meer verdienden dan een punt. Tegen Leuven liggen dus zeker kansen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties