Standard kan een zaak doen met verkoop Fryers

Standard kan een zaak doen met verkoop Fryers
Foto: © SC

Standard Luik kan een mooie zaak doen met de verkoop van Ezekiel Fryers. Naar verluidt is Tottenham Hotspur fel geïnteresseerd om de voormalige speler van Manchester United deze maand over te nemen.

Tottenham Hotspur is al langer geïnteresseerd in Ezekiel Fryers. Vorige zomer wilde het ook al bieden op de 20-jarige linksachter, maar het stuitte op een hoge transferprijs. Fryers was nochtans einde contract, maar omdat hij nog een U23-speler was, kon Manchester nog een heel hoge vergoeding vragen. Fryers trainde toen echter al een tijdje mee met de hoofdmacht van The Spurs.

Uiteindelijk verkaste Fryers transfervrij naar Standard Luik dat hem nu van de hand zou willen doen voor een som rond de 3,7 miljoen euro. De verdediger kon aan de oevers van de Maas nooit echt een overtuigende indruk nalaten en kwam zeven keer in actie. Hij heeft op Sclessin nog een contract tot eind volgend seizoen.

Tottenham zou binnenkort weer over voldoende fondsen kunnen beschikken omdat de geruchten steeds hardnekkiger worden dat Gareth Bale volgende zomer in Spanje zal voetballen. Op White Hart Lane wil men graag een back-up voor Benoit Assou-Ekotto en Fryers zou die rol moeten invullen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties