Biglia nog steeds zoek, Anderlecht schakelt advocaat in

Nicolas Delacourt
| 155 reacties
Biglia nog steeds zoek, Anderlecht schakelt advocaat in
Foto: © SC

Biglia probeert mogelijk een transfer te forceren door nog steeds niet op te dagen op winterstage in Turkije. Anderlecht schakelt een advocaat in.

Lucas Biglia is nog steeds niet opgedaagd voor de stage van Anderlecht hoewel hij er verwacht wordt. Alles wijst erop dat Biglia door weg te blijven, zijn vertrek probeert te forceren. Hij wil koste wat het kost de transferprijs drukken, omdat hij weet dat geen enkele club bereid is om de afkoopsom van acht miljoen euro op tafel te leggen. Daarom schakelt Van Holsbeeck nu een advocaat in.

Anderlecht was van plan om het been stijf te houden voor de acht miljoen euro, maar door deze zaak zou zijn prijskaartje wel eens kunnen zakken. De kampioen heeft in ieder geval nog geen enkel officieel bod binnengekregen voor zijn kapitein.

Manager Van Holsbeeck onthield zich gisteren van commentaar, maar is ongetwijfeld niet gelukkig met de afwezigheid van Biglia. Anderlecht was van plan om het been stijf te houden voor de acht miljoen euro, maar door de zaak Aruna Dindane in 2004 heeft Van Holsbeeck ook geleerd dat het niet loont om een ongelukkige speler tegen zijn zin bij de club te houden. Mogelijk komt er dus een compromis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties