Officieel: Mats Rits naar KV Mechelen

Nicolas Delacourt
| 10 reacties
Officieel: Mats Rits naar KV Mechelen
Foto: © SC

Mats Rits legde vandaag medische testen af en tekende zonet zijn contract voor 2,5 seizoenen bij geelrood.

KV Mechelen had al een mondelinge overeenkomst met de middenvelder en zijn club Ajax, maar na - geslaagde - medische testen en het ondertekenen van het contract is de transfer nu helemaal bezegeld.

"Ik heb op sportief vlak de juiste keuze gemaakt", aldus de kersverse Malinois. "Ik kreeg van Ajax een voorstel om mijn contract te verlengen, maar ik had een veel beter gevoel bij de interesse die KV Mechelen toonde. Ik heb op sportief vlak voor mezelf de juiste keuze gemaakt. Na die twee jaar bij GBA waarin alles heel snel ging, koos ik bewust voor een topclub als Ajax. Ik wilde in mezelf investeren om zo een betere voetballer te worden."

Ook in Amsterdam ging het aanvankelijk allemaal heel snel voor de jonge Belg. "Mede door blessures werd ik echter afgeremd. Nu heb ik bewust voor een mooie club als KV gekozen en ik hoop dat ik een plaats in het team zal kunnen afdwingen. Morgen vertrek ik naar Murcia om aan te sluiten bij de groep. Ik ken een paar jongens al, maar dat maakt niet veel uit. Een groep voetballers blijft een groep voetballers dus ik denk dat integreren sowieso niet zo moeilijk zal zijn," besloot de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties