Open brief Chelsea fan: "Abramovic, hou Lampard"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Open brief Chelsea fan: "Abramovic, hou Lampard"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een fan van Chelsea verspreidde een open brief gericht aan voorzitter Roman Abramovic. Het gaat om een vraag om Frank Lampard absoluut bij de club te houden: "Frank is onze beste speler ooit!"

Een fan van Chelsea bepleit in een open brief de zaak van Frank Lampard. De levende legende van Chelsea is aan het eind van het seizoen zonder contract en lijkt de club te zullen moeten verlaten. "Ik weet dat je spelers niet eeuwig nieuwe contracten kan blijven geven, anders zou onder meer Zola nu nog spelen, maar Frank blijft één van de meest fitte spelers van de Premier League."

In cijfers zijn er inderdaad weinigen die belangrijker waren voor Chelsea dan Frank Lampard. 572 wedstrijden, 192 goals en twaalf trofeëen sinds hij in 2001 overkwam van West Ham voor elf miljoen pond.

"Er zijn de laatste tijd al veel slechte beslissingen geweest op de club: het ontslag van Di Matteo, het aanstellen van Benitez, laat Frank Lampard ook niet in dit rijtje thuishoren. Twee extra jaren Frank Lampard zou, ook voor de Financial Fair Play, meer zin hebben dan nog x-aantal jaar Torres", besluit de schrijver.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties