Reactie Jonckheere: "Voetbal leeft in Oostende"

Jonckheere: "Voetbal leeft in Oostende"
Foto: © SC

Oostende werd uitgeschakeld in de kwartfinales van de Belgische beker. Dat de halve finales niet werden bereikt is jammer, maar Oosten blijft natuurlijk wel de leider in tweede klasse.

Michiel Jonckheere mocht na een enkelblessure voor het eerst terug in de basis starten. “Het was een verrassing dat ik mocht starten, al had ik al wat matchritme opgedaan de voorbije weken. Het was super om voor een vol huis te hervatten, jammer dat we niet konden winnen”, aldus de speler van Oostende tegen Het Nieuwsblad.

“We speelden goed voetbal, soms waren we zelfs de betere. Cercle had geen enkele uitgespeelde kans gehad toen ze vroeg in de tweede helft op voorsprong kwamen na een stilstaande fase. Na de gelijkmaker hoopten we nog met zijn allen dat we er zouden over gaan, maar dat is uiteindelijk niet gelukt”, vervolgde Jonckheere.

“Iedereen geloofde er nochtans in. Anders zouden hier ook geen honderd vrijwilligers opdagen om het veld proper te maken. Een prestatie van formaat van onze aanhang, voetbal leeft in Oostende”, besloot Jonckheere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties