Mokulu: "Had er misschien vijf kunnen maken"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Mokulu: "Had er misschien vijf kunnen maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benjamin Mokulu beleefde tegen OHL een topdag. Drie van de zes doelpunten kwamen op zijn naam te staan. De spits ambieert een vertrek, maar de club wil hem absoluut houden.

Voorlopig is Mokulu bij Lokeren tweede keus achter Hamdi Harbaoui. Die laatste is nu naar de Afrika Cup, waardoor de Belgische-Congolees zijn kans krijgt. Tegen Leuven liet hij zich meteen positief opmerken, want hij scoorde een hattrick.

"Zo heb ik hem nog nooit weten spelen. Deze Mokulu willen we zeker houden. Op stage in Spanje leek hij helemaal te ontbolsteren”, vertelt technisch directeur Willy Reynders in Gazet van Antwerpen.

Eerste keer

De aanvaller was opgetogen met zijn prestatie. “Het was de eerste keer dat ik drie keer scoorde in één wedstrijd in eerste klasse. Met wat meer concentratie had ik er misschien wel vijf kunnen maken.”

Mokulu wil vertrekken bij Lokeren, maar voorlopig maakt hij zich niet druk over zijn toekomst. “Voorlopig ben ik nog bij Lokeren. En ik zal mijn uiterste best blijven doen. Het is niet omdat ik weg wil dat ik ook vertrek.”

De spits ligt nog tot 2014 onder contract op Daknam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties