Onvrede groeit bij Standard; Van Damme toch weg?

Fabian Morren
| 97 reacties
Onvrede groeit bij Standard; Van Damme toch weg?
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Wie dacht dat het na de komst van Mircea Rednic weer rustig was in Luik, zal die mening dringend moeten bijstellen. Niet alleen maken de fans zich zorgen, ook de coach én een aantal spelers lopen dezer dagen met grote twijfels rond op Sclessin.

De fans zijn het niet eens met de transferpolitiek van voorzitter Roland Duchâtelet. Die heeft plots een Japans gat in de markt gevonden en haalde in de winter al twee Japanners naar Sclessin. Commercieel zullen deze transfers de club geen windeieren leggen, maar de fans verwijten hem te weinig naar het sportieve luik te kijken.

Dat verwijt krijgt Duchâtelet indirect ook van coach Rednic. De Roemeen schreeuwt al weken om (échte) versterking, maar lijkt op een muur te botsen. Technisch directeur Jean-François De Sart haastte zich gisteren om te melden dat Standard werk maakt van een nieuwe spits, één van de wensen van Rednic.

Jelle Van Damme
Dan is er nog de onvrede binnen de spelersgroep. Réginal Goreux wilde niet weg, maar trekt toch naar Samara. Ook Sébastien Pocognoli denkt luidop aan een vertrek. En wat met Jelle Van Damme? Ook hij stelt zich vragen bij de huidige gang van zaken. Begin deze maand ontkende hij nog staalhard de geruchten dat hij mogelijk naar Racing Genk gaat. Insiders weten echter dat Van Damme maar al te graag met Genk na de winterstop in Europa League zou uitkomen. (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties