'Malanda en Habibou toch op weg naar Engeland'

Christophe van den Boom
| 3 reacties
'Malanda en Habibou toch op weg naar Engeland'
Foto: © SC

Junior Malanda en Habib Habibou waren dinsdag afwezig op de training van Zulte Waregem. Malanda was in gesprek met Fulham en Habibou lijkt op weg naar de Engelse Championship. Leeds wil de aanvaller een half seizoen lenen.

Malanda was dinsdagavond aan het onderhandelen met Fulham. De Engelse club leek wel af te haken op de hoge transferprijs van zes miljoen, maar voorlopig zijn er nog contacten.

De Engelse tweedeklasser Leeds United zou zijn oog hebben laten vallen op Habib Habibou. De club wil de aanvaller op leen voor de rest van het seizoen. Habibou kondigde via Twitter eerder zijn afscheid al aan.

De twee spelers van Zulte Waregem lijken nog voor het sluiten van de transfermarkt te vertrekken. “Een tweede plaats in het klassement volstaat dus niet meer om spelers te kunnen houden. Ook het eigenbelang van de makelaars blijft toenemen”, vertelt Dury in HLN

"Niet verwacht"

“Ik had niet verwacht dat deze dossiers nog in een stroomversnelling zouden komen”, reageert de trainer van Zulte Waregem. “Habibou zei me dat hij het seizoen hier wilde afmaken. Nu ziet het ernaar uit dat Leeds hem wil huren voor zes maanden met een aankoopoptie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties