Pollet: "Nog aan automatismen werken"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Pollet: "Nog aan automatismen werken"
Foto: © SC

David Pollet is intussen enkele weken bij Charleroi en doet het daar niet onaardig. De Fransman speelde vorig weekend voor het eerst in Stade du Pays en vond dat een geweldige ervaring.

“ik heb ernaar uitgekeken om voor onze fans te spelen aan de zijde van Guiseppe Rossini. Ik moet wel nog aan de automatismen werken”, vertelt Pollet aan LDH.

De Franse aanvaller voelt zich thuis in Charleroi. “Ik werd goed ontvangen en heb het gevoel dat ik echt gewaardeerd ben. Het publiek van Charleroi is ook identiek aan dat van Lens. De supporters zijn vurig en ontploffen op basis van de resultaten. Ik heb geen heimwee, vooral ook omdat beide steden bijna buren zijn. Ik kan het contact met mijn vrienden behouden en kan hen aan het werk zien in het stadion van Lens. Dat is een goed uur rijden.”

Ook over het spelniveau in België is hij tevreden. “Tijdens de wedstrijd tegen Genk ben ik geëvolueerd. De wedstrijd was een stuk intenser dan in de Franse Ligue 2. Bovendien is het spel opener. Maar ik ben positief verrast.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties