Kan Celtic stunt van 2001 nog eens overdoen?

Kan Celtic stunt van 2001 nog eens overdoen?
Foto: © SC

Het mag een klein wonder heten dat Celtic Glasgow de achtste finales van de Champions League gehaald heeft. In een poule met Barcelona, Benfica en Spartak Moskou eindigden de Schotten tweede en moeten het nu opnemen tegen de Italiaanse grootmacht Juventus.

Het is voor de eerste keer in vijf jaar dat Celtic deze fase van de Champions League kan halen. Celtic verraste in de poulefases door Barcelona thuis te kloppen en daarmee legden de jongens van manager Neil Lennon de basis voor hun tweede plaats. De vorige keer dat Celtic won tegen de Oude Dame liep Joos Valgaeren zelfs nog rond op Celtic Park. Meer nog, de verdediger scoorde toen in de met 4-3 gewonnen wedstrijd in 2001.

En Juventus moge gewaarschuwd zijn, want in zijn vorige vier ontmoetingen met Serie A-clubs verloor Celtic er geen enkele in het thuisstadion. Juve raakte wel zonder verlieswedstrijd door de poulefases en heeft nu al zestien wedstrijden op rij niet meer verloren in Europa.

Valencia-PSG

De Parijzenaars gaan met vertrouwen richting Spanje, want van zijn laatste dertien wedstrijden wist PSG er maar liefst twaalf te winnen. Maar ook Valencia mag zonder schrik uitkijken naar het duel, want de vorige acht thuiswedstrijden tegen Franse teams werden telkens gewonnen. Het is uitkijken of Zlatan Ibrahimovic daar verandering in kan brengen.

Kan Valencia winnen tegen PSG?

Zal Valencia straks PSG verslaan? Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Valencia wint, krijgt u 144 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op PSG bij UNIBET van 60 euro kan u 180 euro opleveren!

Je kan ook deelnemen aan ons GRATIS CL-pronospel en 1000 euro prijzengeld winnen! Klik hier voor meer info!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties