Mancini: "Ben de beste coach in Engeland"

Mancini: "Ben de beste coach in Engeland"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roberto Mancini mag dan wel constant onder hoge druk staan als coach van Manchester City, om een straffe quote is de Italiaan niet verlegen. "Ik ben de beste coach in Engeland", stelt de coach van Kompany en co op de BBC.

Roberto Mancini is het de jongste tijd flink beu dat er constant nieuwe namen opdoemen om hem te vervangen als trainer van Manchester City. "Het is altijd wel een andere trainer die mij hier moet opvolgen", stelt hij. "Eerst werd Guardiola genoemd, maar die gaat naar Bayern München. Meteen duikt dan een nieuw lijstje met kandidaten op. De realiteit is echter dat ik hier al vijftien maanden lang de beste trainer van Engeland ben", aldus Mancini.

"Ik ben kampioen van Engeland geworden, won al de FA Cup en de Charity Shield. Niemand deed in de voorbije vijftien maanden beter in dit land", gaat Mancini verder. De Italiaan is er ook nog niet van overtuigd dat de titelstrijd dit seizoen al gestreden is ook al staat stadsrivaal Manchester United er erg goed voor. "Momenteel doet Sergio Agüero het uitstekend. Ik hoop dat hij dit kan volhouden tot het einde van dit seizoen. Als hij en de andere spitsen blijven scoren, dat is de competitie zeker nog niet gespeeld", besluit Mancini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties