Wenger boos op Engelse pers

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Wenger boos op Engelse pers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsène Wenger is boos. De manager van Arsenal beschuldigt sommige Britse media op de vooravond van de clash tegen Bayern München van stemmingmakerij.

Het zijn met name The Sun en The Daily Telegraph die geviseerd worden door Wenger. Zij hadden in hun maandagedities geschreven dat Wenger - ondanks tegenvallende prestaties - kon rekenen op een nieuw tweejarig contract in de Engelse hoofdstad. Wenger vindt deze tendentieuze pers niet kunnen. De Fransman vindt dat de toch al ontevreden fans van de club nog meer tegen hem worden opgezet.

"Na zestien jaar in Engeland had ik toch op wat meer krediet gerekend. Deze valse berichten hebben maar één doel: schade aanrichten", aldus Wenger. Verslaggevers die de woede van de Fransman optekenden, verklaarden achteraf dat ze hem nog nooit zo boos hadden gezien.

Wenger ligt op de vooravond van het CL-duel tegen Bayern München weer fel onder vuur na de verrassende uitschakeling op eigen veld tegen tweedeklasser Blackburn Rovers in de vijfde ronde van de FA Cup. De manager wilde op de persconferentie ook niet meer ingaan op die wedstrijd. "Voor vragen over Blackburn zijn jullie nu te laat. Kan ik misschien nog wat vragen over komende wedstrijd krijgen? Dat zou wel prettig zijn", aldus Wenger waarna een journalist hem wat vroeg over de defensieve kracht van Bayern. Wenger's antwoord: "Ik praat nu niet over Bayern".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties