Bojovic: "Nu willen we iedere match winnen"

Nicolas Delacourt
| 0 reacties
Bojovic: "Nu willen we iedere match winnen"
Foto: © SC

Charleroi heeft vanavond genoeg aan een gelijkspel om het behoud in hoogste voetbalklasse te verzekeren. "Maar toch willen we iedere match spelen om te winnen", zegt Bojovic.

"Alles kan rap gaan in voetbal, dus de drie punten zouden alle mathematische zorgen wegblazen." Alles kan rap gaan: Bojovic weet waarover hij praat. "Wie zou enkele weken geleden geloofd hebben dat we het seizoen niet zouden beëindigen met Yannick Ferrera? Het is niet de eerste keer dat Charleroi van coach verandert. In het voetbal moet je de emoties links laten liggen. Het was een grote verrassing om hem te zien vertrekken, vooral omdat het net voor de match tegen Anderlecht was. Nu, Ferrera maakt nu deel uit van het verleden, het is aan ons om het project van Charleroi verder te zetten."

Het contract van Bojovic loopt af in juni, hoewel er nog een optie voor twee jaar extra in bedongen werd. Zal hij in de nabije toekomst nog steeds bij de Zebra's spelen? "We zien wel wat er gebeurt. Laat me me nu op het behoud concentreren en dan spreken we wel. We moeten nu ambiëren om zoveel mogelijk punten te sprokkelen, zodat we vertrouwen hebben om een goed parcours in Playoff II af te leggen. Dat is het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties