Foeke Booy: "Hoop is het laatste dat sterft"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Foeke Booy: "Hoop is het laatste dat sterft"
Foto: © SC

Foeke Booy en Cercle Brugge staan vanavond voor de wedstrijd van de laatste kans en hebben absoluut een overwinning nodig willen ze nog wat naderen op Lierse en Beerschot.

Foeke Booy weigert de handdoek vooralsnog in de ring te gooien.“Ik ben niet iemand die zich snel overgeeft. Hoop is het laatste dat sterft”, is de Nederlander nog steeds strijdvaardig in Het Laatste Nieuws.

Of hij volgend jaar nog coach is bij de Vereniging, kan Booy niet zeggen. “Mijn contract loop inderdaad af aan het einde van het seizoen, maar daar denk ik nu echt niet aan. Ik zit zo vol in deze missie dat al de rest zou afleiden. Overigens heb ik het wel naar mijn zin bij Cercle en bij uitbreiding ook in het Belgische voetbal”, besluit de coach van Cercle.

Ook Bernt Evens gelooft nog in de redding van zijn team. “Maar als we vanavond niet winnen van Charleroi, dan wordt het heel moeilijk. Naar mijn gevoel zit er echter nog brandstof in de tank en de trainer kan ons nog altijd motiveren. Beerschot en Lierse zijn nog niet van ons verlost”, spreekt verdediger van Cercle onverschrokken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties