Kanu vertrekt naar Terek Grozny

Thomas Eeckhout
| 43 reacties
Kanu vertrekt naar Terek Grozny
Foto: © SC

Kanu verlaat Anderlecht voor het Tsjetsjeense Terek Grozny. De Braziliaan moet enkel nog de medische testen afleggen bij de club van Jonathan Legear. Als hij die doorstaat speelt Kanu vanaf nu in de Russische competitie.

Na enkele weken onderhandelen zijn beide clubs vandaag tot een akkoord gekomen. Kanu moet enkel en alleen nog de medische testen doorstaan bij de club van Jonathan Legear en dan mag hij zich officieel een speler van Terek Grozny noemen. Hij tekent voor drie seizoenen in Tsjetsjenië. Hoeveel Anderlecht precies vangt voor zijn excentrieke middenvelder, raakte nog niet bekend.

De Braziliaan zelf reageerde al kort op de website van Paars-Wit en had niets dan lof voor het team dat hij verlaat. “Ik verlaat Anderlecht met pijn in het hart, maar deze kans kon ik niet laten liggen. Ik wil de directie en de collega’s bedanken voor de mooie jaren op deze club. Ik zal nooit vergeten dat Anderlecht mij een kans gaf als beroepsvoetballer. Ook de fans wil ik bedanken, omdat zij altijd in mij zijn blijven geloven”, aldus een gelukkige Kanu.

Het zijn drukke dagen in het Astridpark. Gisteren raakte bekend dat Roland Juhasz op huurbasis naar het Hongaarse Videoton trekt en eerder vandaag maakte Anderlecht al bekend dat Matias Suarez niet naar Rusland trekt en gewoon bij de club blijft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties