Lukaku speler van de maand bij West Brom

Timothy Collard
Timothy Collard
| 28 reacties
Lukaku speler van de maand bij West Brom
Foto: © SC

Romelu Lukaku is verkozen tot speler van de maand januari bij West Bromwich Albion. De Rode Duivel speelde de laatste weken op een hoog niveau en vond de weg naar doel ook ontzettend vlot de jongste wedstrijden.

Vorige week maakte Lukaku zijn tiende treffer van het seizoen, op het veld van Liverpool. Het zijn enkel de fans van WBA die kunnen stemmen voor de ‘Zoopla player of the month’, een blijk van waardering dus voor de prestaties van onze jonge landgenoot.

Romelu Lukaku heeft op de website van West Brom zijn dank al uitgesproken na het winnen van de trofee. “Ik ben ontzettend blij met het winnen van deze trofee. Het betekent dat ik goed werk geleverd heb tijdens de maand januari. Nu moet ik op dat elan voortgaan”, begint de aanvaller.

Ik wil mijn dank uitspreken aan de fans, mijn familie en de voltallige staf. Hopelijk kunnen we verder bouwen op het resultaat van afgelopen week tegen Liverpool. Het winnen van deze trofee is mooi, maar voor mij gaat het enkel en alleen om het collectief. Ik ga nog meer mijn best doen voor West Brom en samen met de teammaats zorgen voor nog betere resultaten”, besluit Lukaku.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties