Interview Plet: "Topschutter van de Europa League? Dat denk ik niet"

Fabian Morren
| 10 reacties
Plet: "Topschutter van de Europa League? Dat denk ik niet"
Foto: © SC

Glynor Plet scoorde al een aantal goals in de Europa League, onder meer op het veld van Stuttgart. Aan de titel van topschutter denkt hij echter niet. "Daar ben ik echt niet mee bezig."

Fabian Morren in Genk

Door de blessure van Jelle Vossen zal Plet opnieuw in de basis staan. "Dat ik de laatste weken speel, is mooi. Het verandert echter niet heel mijn wereld. Ik wil sowieso elke match mijn best doen en speel voor het team. Het is zonde dat Jelle er niet bij kan zijn", zegt de spits. 

Plet haastte zich afgelopen weekend om te melden dat hij zich écht wel goed voelt bij Genk, na al de heisa die er geweest is de voorbije weken. "Ik voel me ook echt goed hier. Vanaf het begin ben ik hier prima opgevangen op de club. Ik heb me hier altijd al goed gevoeld", benadrukt Plet.

Plet kan nog topschutter worden in de Europa League. "Ik scoorde inderdaad in de voorronde al aan aantal goals, maar ik ga ggeen topschutter worden", zegt Plet. "In de Europa League lopen er genoeg goeie spitsen rond die kunnen scoren. Ik ben daar écht niet mee bezig."

Nederlandse belangstelling

500.000 Nederlanders keken naar Stuttgart - RC Genk op RTL. Blijkbaar leeft Genk dus ook buiten de landsgrenzen. "Mij verbaast dat niet, hoor", reageert Plet. "De Europa league is voor iedereen een mooi podium. Daar kijken ze ook in Nederland naar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties