"Geluk dat we Krul hebben"

Jens Van der Borght
| 0 reacties
"Geluk dat we Krul hebben"
Foto: © SC

Newcastle wist zich dankzij een 1-0 winst tegen Metalist Kharkiv te plaatsen voor de achtste finales van de Europa League. Na afloop van de wedstrijd had Fabricio Coloccini lovende woorden voor doelman Tim Krul.

Fabricio Coloccini, de Argentijnse international, noemde zijn ploegmaat na afloop van het Europa League duel een goede doelman. Het team van coach Pardew wist zich over twee westrijden te plaatsen dankzij een doelpunt van Ameobi op penalty.

"Wij hebben geluk dat we Tim Krul hebben", aldus de kapitein van Newcastle United op de website van de UEFA. "Hij is een zeer goede doelman. Wij kunnen genieten wanneer we spelen, omdat we weten dat Krul achter ons staat."

Coloccini was ook zeer tevreden dat zijn team er in slaagde om te scoren. "Het eerste doelpunt was zeer belangrijk, omdat we daardoor veiliger waren. We wisten dat Metalist dan twee keer moest gaan scoren. Het was voor ons vertrouwen dus heel belangrijk dat ons eerste doelpunt viel. Nu gaan we ons richten op de volgende wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties