Destorme: "We blijven geloven in Play-off 1"

Niels Ceulemans
| 0 reacties
Destorme: "We blijven geloven in Play-off 1"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen heeft de afgelopen weken een geweldige reeks neergezet. Het heeft zelfs nog een kans om Play-off 1 te halen. Een belangrijke man in dat succes is David Destorme.

Dit is inderdaad mijn beste seizoen ooit”,aldus Destorme in HNB. “Het feit dat ik zo goed als een volledig seizoen blessurevrij bleef, is daar de belangrijkste reden voor. Door mijn prestaties op het veld dwong ik het vertrouwen van de coach af en stond ik altijd in de basis.”

“Dat ik bij zoveel doelpunten van de ploeg betrokken was, maakt me nog niet dé opvolger van Gorius”, vervolgt hij nuchter. "Zo'n speler kan je echt niet in je eentje vervangen. Heel de ploeg heeft zijn vertrek opgevangen.”

Hoe schat hij trouwens de kansen van Mechelen in om Play-off 1 te halen? “Zo lang het mathematisch mogelijk blijft, blijven we er in geloven. We klampen ons vast aan elke strohalm om die Play-off 1 nog te behalen, al beseffen we dat het nog altijd maar een waterkansje is. Maar we blijven Club Brugge en de andere toppers opjagen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties