Refaelov: "Nu niet over titel praten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Refaelov: "Nu niet over titel praten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lior Refaelov is terug nadat een pak blessureleed hem enkele maanden aan de kant hield. De Israëliër lijkt echter niet echt eerste keuze onder coach Carlos Garrido.

Refaelov heeft er alle begrip voor dat hij af en toe op de bank moet beginnen. “Het is niet altijd even leuk om op de bank te beginnen. Maar er is veel concurrentie binnen het team en ik moet me dus voorbereiden voor het feit dat ik af en toe op de bank zit”, begint Refaelov op website van Club Brugge.

Refaelov speelde onder Garrido al als aanvallende middenvelder en als linksbuiten. Volgens Rafa is het een beetje een mengeling van beide posities wanneer hij op het veld staat. “De coach heeft me er al over gesproken en het is de bedoeling dat het een beetje een mix is tussen de beide posities. Als Bacca naar buiten gaat, ga ik naar binnen en andersom. Er ligt dus we een vrijheid in ons spel, we worden niet vastgepind op één specifieke positie."

Refaelov is ervan overtuigd dat als Blauw-Zwart als een echt team speelt, ze nog wat kunnen neerzetten in play-off I. “We moeten samen spelen, dat is belangrijker dan individueel iets te willen forceren. Dan zal het resultaat vanzelf wel volgen”, meent de middenvelder.

Rafa neemt het woord titel niet in de mond en focust zich liever op de komende wedstrijden. “Er komen enkele belangrijke wedstrijden aan voor ons. Ik denk niet dat het hoegenaamd slim is om over de titel te praten. De play-offs komen eraan en we staan al zo veel punten achter op Anderlecht. Het belangrijkste is dat we klaar zijn voor de volgende wedstrijd en eens enkele overwinningen op rij boeken”, besluit de Club-speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties