Capon: "Wachten op duidelijkheid rond Vanhaezebrouck"

Capon: "Wachten op duidelijkheid rond Vanhaezebrouck"
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Brecht Capon wordt dit jaar aanvallender uitgespeeld door Hein Vanhaezebrouck. Capon moet zowat de meest polyvalente speler van eerste klasse zijn. Hij speelde al op veel verschillende posities, waaronder rechtsachter, linksmidden en diepe spits.

“Alleen Jelle Van Damme komt in de buurt. Die kan centraal achterin, linksachter, verdedigende middenvelder en linksmidden spelen. Dat zijn bijna evenveel posities als mij”, lacht de Kortrijk-speler.

Ik dacht vorig seizoen nochtans dat ik echt vertrokken was als rechtsachter. Maar de trainer is van oordeel dat ik het team meer bijbreng op een meer offensieve plaats. Het is een positief iets dat ik op vijf verschillende posities kan spelen, al zijn clubs tegenwoordig wel op zoek naar spelers die op één bepaalde positie uit de voeten kunnen, en dan kijken ze mij misschien wel over het hoofd”, vertelt Capon aan Sport/Voetbalmagazine.

De ex-speler van Club Brugge hoopt tot slot ook dat er snel duidelijkheid komt omtrent de positie van trainer Hein Vanhaezebrouck. “De onduidelijkheid rond de coach leeft wel in de groep. Ik denk dat er wordt gewacht tot na de terugwedstrijd in de halve finales van beker. Daarna zal de clubleiding wel duidelijkheid scheppen over de toekomst, vermoed ik.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties