Topper tussen Sint-Gillis-Waas en SK Lovendegem

Frank Deckers
| 0 reacties
Topper tussen Sint-Gillis-Waas en SK Lovendegem
Foto: © SC

Dit weekend wordt de laatste speeldag van het tweede periodekampioenschap afgewerkt. Competitieleider Sint-Gillis-Waas neemt het op tegen SK Lovendegem dat de beste verdediging van de competitie heeft.

Lovendegem heeft één punt minder dan de koploper maar heeft wel nog een inhaalwedstrijd te goed. “Sint-Gillis-Waas verzekert zich bij winst van de tweede periodetitel. In het andere geval moet onze partij tegen SV Geraardsbergen uitsluitsel brengen”, zegt doelman Tim Helin aan Het Nieuwsblad.

Volgens Helin is Sint-Gillis-Waas de te kloppen ploeg. “In de heenmatch verloren we met 1-3. Het is de meest getalenteerde en beste gewapende ploeg om de stap naar vierde klasse te zetten.”

Lovendegem mist wel Birgen Martens. “Birgen kan echt alles met een bal en is technisch beter dan veel spelers uit eerste klasse. Het is jammer dat hij er niet bij is maar onze jongens doen het uitstekend. We beschikken over de minst gepasseerde defensie, we hebben dus niet alleen offensieve maar ook veel defensieve kwaliteiten”, aldus Tim Helin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties