Reactie Garrido: "We geloven dat onze methode werkt"

Garrido: "We geloven dat onze methode werkt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge pakte de volle buit op het veld van Zulte Waregem. Het verkleint zo de kloof met Essevee tot negen punten. Trainer Juan Carlos Garrido was uitermate blij met de overwinning.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Het was een belangrijke wedstrijd voor ons, omdat we zoveel mogelijk punten willen terugpakken op de ploegen boven ons. Winnen was dan ook enorm belangrijk in deze wedstrijd, waardoor het een intense partij werd.”

“We hebben vandaag zeer goed gespeld tegen een zeer sterk team. We hebben goed verdedigd en de bal goed kunnen bijhouden. Er waren ook dingen die nog beter kunnen, maar goed: deze overwinning geeft ons het vertrouwen dat we op de goede manier bezig zijn. We geloven dat onze methode werkt. Dan is het zeker waardevol dat we ook kunnen winnen.”

Ook over het principe van de Play-offs is de Spanjaard zeer te spreken: “Ik hou van het principe, zeker voor de supporters is het heel leuk dat de zes beste ploegen van het land in twee maanden nog tweemaal tegen elkaar spelen. We krijgen zo ook een goede kans om het beste te laten zien wat we kunnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties