Reactie Mathijssen: "Nederlaag tegen Lierse was erger"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Mathijssen: "Nederlaag tegen Lierse was erger"
Foto: © SC

Een zwaar ontgoochelde Jacky Mathijssen stond na de veroordeling tot Play-off III gisteren de pers te woord. De oefenmeester van Beerschot vond de nederlaag tegen Lierse wel erger dan die van gisteravond tegen Waasland-Beveren.

"De nederlaag tegen Lierse was erger, omdat we toen ook als ploeg niet genoeg brachten. Dat deden we vandaag met periodes wel. Het zijn weer te vermijden fases die ons in slechte papieren brengen." Beerschot kende inderdaad geen geluk bij de tegengoals.

"Een uur lang moest onze doelman één bal pakken, dat was die strafschop. Dan is het verschrikkelijk dat er drie binnen gaan. Dan voel ik me machteloos, maar het is ook erg voor de spelers. Ze stappen altijd met veel geloof in de wedstrijd en worden steeds afgestraft. We moeten nu de dingen op een rijtje zetten en zien wat het scenario tegen Cercle wordt."

De coach kwam ook nog even terug op het supportersgeweld na afloop. "Dat valt niet goed te praten, maar die mensen waren waarschijnlijk verschrikkelijk ontgoocheld. Ik vind het ook ongepast voor ons om iets te zeggen over de supporters. Zij stonden een heel seizoen achter ons en zijn niet verantwoordelijk voor wat wij op het veld leggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties