Reactie Schoofs: "Er zal weer een boete aankomen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 48 reacties
Schoofs: "Er zal weer een boete aankomen"
Foto: © SC

Dirk Schoofs, directeur voetbalzaken bij Beerschot, reageerde na afloop van de wedstrijd tegen Waasland- Beveren erg teleurgesteld. Hij verwacht ook een boete in de bus na de supportersrellen.

Sander De Graeve in Beveren

"Er zal wel weer een brief in de bus komen met een boete erin. Kijk, dat zijn emoties die naar boven komen. We moeten het positieve beklemtonen, we hebben een fantastische supportersschare. Dat bleek ook vandaag weer, we gaan ze nog nodig hebben."

Bij de penaltyfase zat Schoofs naast Vanoppen. "Zijn exacte woorden ga ik niet herhalen, maar we zagen allebei dat het erg licht was. Tijdens de rust zagen we de beelden, zo'n duels zijn er in veelvoud op corners en vrije trappen, maar dan wordt daar niet voor gefloten."

"We kwamen aan het eind nog terug maar wisten dat een gelijkspel op dat moment het hoogst haalbare was. Lierse stond dan ook 1-0 voor en dan weet je dat het Play-off 3 wordt. Het enige positieve vanavond is dat Cercle verliest en ons die vijftiende plaats niet meer kan ontfutselen. We hebben nu drie weken tijd om ons voor te bereiden. De match van volgende week heeft geen enkel belang."

Schoofs gelooft nog in de kansen van Beerschot: "Statistisch gezien komt tweede klasse dichtbij, ja. Toch geloof ik er nog in. We moeten ons eerst bewijzen tegen Cercle en daarna tonen dat we de voorsprong als eersteklasser kunnen bevestigen in de eindronde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties