Reactie Been: "Het had 3-0 voor Bergen kunnen zijn aan de rust"

Been: "Het had 3-0 voor Bergen kunnen zijn aan de rust"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk won met zware cijfers op het veld van Bergen, maar het had ook anders kunnen lopen. De eerste helft van de Limburgers was niet om aan te zien. Dat weet ook trainer Mario Been.

“Ik heb mijn spelers tijdens de rust wakker proberen te schudden. De eerste helft was heel zwak van ons. We wonnen geen enkel duel voorin, we waren niet scherp en het was eigenlijk gewoon slecht. Het had 3-0 voor Bergen kunnen zijn aan de rust als ze iets scherper voor doel waren geweest, en dan was de tweede helft een maat voor niets.”

“Ik heb tijdens de rust ook proberen bijsturen, door met Ojo een extra aanspeelpunt in te brengen. Verder wou ik vooral duidelijk maken dat ik niet tevreden was met de eerste helft. Er moest duidelijk meer gif in het spel komen. Gelukkig was de tweede helft veel beter.”

“Dat we ondanks vele blessures en een schorsing toch nog veel doelpunten kunnen maken, geeft me vertrouwen voor de play-offs. Wie weet wat dat nog gaat geven voor play-off I. Ik ben in ieder geval trots op mijn kern.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties