Reactie Dury: "Leuk dat we inlopen op Anderlecht"

Fabian Morren
| 29 reacties
Dury: "Leuk dat we inlopen op Anderlecht"
Foto: © SC

Zulte Waregem doet nog een prima zaak vlak voor het begin van de play-offs. Dankzij de 2-3-overwinning bij KV Mechelen sluipt het tot op twee punten van leider Anderlecht. "We hebben een goed gevoel."

"Ik ben zeer tevreden met deze overwinning", zegt Francky Dury. "Dit was een heel moeilijke wedstrijd. We waren zeer goed begonnen aan de wedstrijd, maar onze openingsgoal heeft ons eigenlijk niet geholpen. We voetbalden niet meer vanuit de goede positie en verloren zo onze identiteit een beetje."

"In de tweede helft zijn we toch wat beter gaan voetballen", vervolgt de coach. "We maakten ook de 0-2, maar dan werd het meteen 1-2. Bij de 1-3 werd het ook direct weer 2-3. We moesten nadien al onze maturiteit uit de kast halen om de wedstrijd nog tot een goed einde te brengen."

Zulte Waregem heeft nog slechts twee punten achterstand op Anderlecht. "Ik ben vooral blij dat we winnen. We zijn klaar voor de play-offs", stelt Dury. "Dat we op Anderlecht inlopen, is leuk. Maar we kijken enkel naar onszelf. Het worden zeer zware play-offs. We staan al heel lang op die tweede plaats. Nu is de finale en moeten we op de afspraak zijn. We hebben alvast een goed gevoel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties