Reactie Leko: "Hebben het makkelijker tegen grote ploegen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Leko: "Hebben het makkelijker tegen grote ploegen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Leko was volgens ons de man van de match in de 0-2 zege van Lokeren op Standard. Hij zette Nill De Pauw en Hamdi Harbaoui op weg naar de twee goals. De minzame Kroaat kreeg bij zijn vervanging ook applaus van de Standard-fans.

Sander De Graeve in Luik

"Het is altijd mooi om applaus te krijgen van de fans van de tegenstander. Het toont aan dat ze het voetbal appreciëren. Ik wil hen, naast onze eigen fans, dan ook bedanken." Leko verdiende het applaus met twee assists. "Dat doet deugd na weken last te hebben van blessures. Ik weet dat, als ik 100% fit ben, ik altijd speel."

Lokeren speelde sterk. "We hebben goed gespeeld tegen een ploeg die toch een goede thuisreputatie heeft. We waren erg georganiseerd. De zege is echt verdiend. We hebben het makkelijker tegen grote ploegen dan tegen kleine. Nu waren we fris in het hoofd, niets te verliezen. De vorige drie wedstrijden speelden we met druk."

Lokeren haalt voor de tweede keer in drie jaar play-off I. "We gaan het beter doen dan die zes punten van twee jaar terug. Dat voel ik. Iedereen is echt klaar voor play-off I. De eerste wedstrijd zal alleszins cruciaal zijn, je moet goed beginnen."

Ivan Leko weet wel dat het in play-off I een andere match wordt op Sclessin. "Dan spelen ze ook met Van Damme en Ezekiel, dat is een groot verschil."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties