Reactie Lepicier: "Dit is goed voor het vertrouwen"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Lepicier: "Dit is goed voor het vertrouwen"
Foto: © SC

Maël Lepicier was blij met de overwinning die Beerschot tegen Cercle boekte. Beide ploegen waren al veroordeeld tot play-off III maar de zege zorgt toch voor een vertrouwensboost in de kleedkamer.

Robby Morren in Antwerpen

"Ik ben blij dat we deze wedstrijd konden winnen. Dit geeft een goed gevoel en is natuurlijk goed voor het vertrouwen", opent Lepicier.

"We hebben de wedstrijd gedomineerd, we waren efficiënter dan Cercle, we scoorden meer dan de tegenstander en dan denk ik dat je het wel een verdiende overwinning kan noemen."

Vooral dat Beerschot drie keer wist te scoren, vond Lepicier belangrijk. "We hebben nog niet zo vaak gewonnen en we wisten drie keer te scoren dus mag ik gerust zeggen dat dit een belangrijke zege is voor het vertrouwen in het team."

"We zitten nu in de situatie dat we telkens opnieuw tegen Cercle moeten spelen, we moeten zorgen dat we klaar zijn voor die confrontaties."

Over zijn eigen prestatie was de verdediger best tevreden. "Ik probeer altijd het maximum te geven op het veld. Ik wil alles in het werk stellen zodat we ons kunnen redden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties