Reactie Van Veldhoven: "Eerste tien minuten waren om te huilen"

Fabian Morren
| 2 reacties
Van Veldhoven: "Eerste tien minuten waren om te huilen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel de wedstrijd voor KV Mechelen niet zo'n groot belang meer had, was de ontgoocheling toch zichtbaar na de nederlaag tegen Zulte Waregem. "Hopelijk leren we uit onze fouten", reageert trainer Harm Van Veldhoven.

"We riepen het de eerste tien minuten over onszelf af", zegt Van Veldhoven. "We waren zeer slecht gestart. Je weet dat Zulte Waregem snel druk zet, dus moet je sneller die diepte zoeken. Dat gebeurde niet, het was om te huilen."

"Er zit te weinig corrigerend vermogen in ons elftal. Zulte Waregem is wat rijper. Ze kregen drie kansen en maken die af. Dat is een kwaliteit die wij niet hebben. We hadden hier minstens een gelijkspel kunnen pakken, maar zoveel maakt het niet uit. Het belachelijke is dat we in de play-offs weer met nul punten starten", aldus de KVM-coach.

Echt blij met de scheidsrechter is Van Veldhoven niet. "De 1-3 werd duidelijk met de hand in doel verwerkt. De gele kaart van Cordaro voor een schwalbe was eigenlijk een strafschop. De ref stond bij elke overtreding er meteen bij. Dan krijg je dus dertien gele kaarten in een wedstrijd."

Voor KV Mechelen volgt nu, naar jaarlijkse gewoonte, de play-off II. "Ik zal zeker niet experimenteren. We zullen er staan in de play-offs en spelen op onze waarde. Hopelijk leren we uit onze fouten die we nog maken", besluit Van Veldhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties