Ji-Sung Park wil stoppen met voetballen

Jens Van der Borght
| 2 reacties
Ji-Sung Park wil stoppen met voetballen
Foto: © SC

QPR-middenvelder Ji-Sung Park zou willen stoppen met voetballen na dit seizoen, lezen we in The Evening Standard. Zelfs als de club in de Premier League blijft, zou de Zuid- Koreaan willen stoppen.

De 32-jarige speler kwam deze zomer over van Manchester United voor om en bij de 3 miljoen euro. Maar door blessures en zijn mindere vorm heeft hij nog niet echt zijn stempel kunnen drukken bij Queens Park Rangers.

De vader van de speler vertelde aan het Engelse Evening Standard dat hij verwacht dat Park zal stoppen na dit seizoen. “Niemand weet wat de toekomst voor hem inhoudt: misschien speelt hij nog een jaar bij een nieuw team volgend seizoen. Maar ik denk dat hij reeds de beslissing heeft gemaakt om op pensioen te gaan. Hij denkt dat hij genoeg heeft  gespeeld. Hij heeft het moeilijk bij QPR en heeft niet het spelplezier van bij PSV en Manchester United."

Park zelf vertelde aan zijn vader dat hij het niet makkelijk had bij QPR. “Hij vindt het moeilijk om zich op te laden voor een wedstrijd, zeker als zijn speeltijd zo inconsistent is. Maar hij heeft zeker geen wrok tegenover iemand”, besluit de vader van Ji-Sung Park.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties