Stijnen: "Verschuilen ons niet achter loonachterstand"

Stijnen: "Verschuilen ons niet achter loonachterstand"
Foto: © SC

Bij Beerschot is er volgens Stijn Stijnen geen onrust in de kleedkamer ondanks de loonachterstand. De focus gaat volledig naar de play-off III en ondertussen blijft men hopen op witte rook uit de bestuurskamer.

De lonen van februari zijn nog niet betaald. "Toch beïnvloedt dat de sfeer in de groep niet", zegt Stijn Stijnen in GvA. "Wij hebben maar één mogelijkheid: rustig blijven, niet panikeren en vertrouwen hebben in de mensen die aan een oplossing werken. Uiteraard zijn er vragen en twijfels, dat is normaal in zo'n omstandigheden. Maar de rust neemt altijd de bovenhand, dat vind ik knap van de spelers. We beseffen allemaal dat er zaterdag veel op het spel staat, dus onze focus staat nog steeds op het sportieve."

"Er wordt wel eens gezegd en geschreven dat Beerschot een slechte groep heeft, maar dit is het bewijs dat dat niet klopt. Echte rotzakken zouden in geval van een loonachterstand de boel op stelten zetten, maar dat gebeurt niet. Met smeerlappen zou het hek van de dam zijn, maar het woord 'staking' is zelfs niet in de mond genomen. Het zou ook getuigen van een totaal gebrek aan respect ten opzichte van de clubleiding en de supporters om nu de onnozelaar te gaan uithangen."

"De groep groeit in deze omstandigheden zelfs nog naar elkaar toe. Eén, twee, drie weken achterstand: dat is allemaal niet zo erg. We verschuilen ons er niet achter, dat zou een flauw excuus zijn. En zo denken alle spelers erover. Patrick Vanoppen heeft de problemen altijd opgelost, we hebben er een groot vertrouwen in dat hij dat opnieuw doet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties