Reactie Raman: "Penalty ontnomen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
Raman: "Penalty ontnomen"
Foto: © SC

Beerschot verloor op bezoek bij Cercle met 1-0. Benito Raman kreeg in de eerste helft een grote kans, maar besloot op Verbist. De spits vond ook dat Beerschot een penalty verdiende."

Sander De Graeve in Brugge

"Ik controleer de bal na een schot van Marvin Ogunjimi. Bernt Evens trekt me gewoon neer. Hij gaf zelf ook toe dat het strafschop was. Ik had het de scheids nog gezegd om naar zulke fases te kijken. Ook Vidarsson maakte steeds overtredingen", aldus Raman die ook nog een tweede strafschopfase zag.

"Cornelis beging ook handspel in de zestien, zijn arm was ook niet tegen zijn lichaam. Dat waren toch twee kansen om gelijk te komen, al hadden we eerder al moeten scoren." Raman kreeg aan het begin een grote kans. "Ik zag Evens nog in mijn ooghoek komen, dus week ik uit naar mijn linker. achteraf gezien kon ik gewoon door op Verbist."

Beerschot kwam erg behoudend naar Brugge. "We speelden volgens mij iets te verdedigend. Het is natuurlijk de keuze van de trainer en dat respecteer ik. We kwamen voor een punt en zijn dus erg teleurgesteld dat we hier verliezen. Zeker omdat we na de rust echt beter waren dan Cercle."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties