Been: "Wij willen een rol van betekenis blijven spelen"

Conrad Grayson
| 8 reacties
Been: "Wij willen een rol van betekenis blijven spelen"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Been kan vanavond met KRC Genk op gelijke hoogte komen van Anderlecht als het in eigen huis wint tegen Sporting Lokeren. Been benadrukt dat hij rol van betekenis wil blijven spelen in de play-offs.

"Ik ben absoluut tevreden met onze 4 op 6, omdat Anderlecht uit erbij is", zei Been aan Sporza. "Maar onze manier van spelen kan zeker beter. Daarom moeten we vanavond niet te veel focussen op het resultaat, maar meer op een vrije manier van spelen."

Gezien de status van Genk en de supporters, voelt de Rotterdammer zich wel verplicht om altijd voor de overwinning te gaan en thuis de drie punten te pakken. Anders komen alle ploegen te dicht bij elkaar en dat wil de coach vermijden.

Been kan ook terug een beroep doen op centrale verdediger Koulibaly, maar die zal voorlopig toch genoegen moeten nemen met een plaats op de bank.

"Koulibaly heeft een fantastische indruk gemaakt dit seizoen, maar zijn vervanger heeft het tijdens zijn twee wedstrijden schorsing zo goed gedaan dat ik daar nu niet plots in ga snijden. Kara speelt dus", aldus Been.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties