"Ik wil Standard verlaten"

"Ik wil Standard verlaten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

William Vainqueur toonde vrijdagavond nog maar eens dat hij buskruit in zijn benen heeft. Met een fantastische trap scoorde hij de eerste goal van Standard. De middenvelder wil na het seizoen zijn sterke prestaties verzilveren.

Vainqueur heeft immers grotere ambities dan bij Standard spelen. "Ik respecteer Standard en zijn fans en ik zal alles doen wat mogelijk is om er de komende weken het beste van te maken. Dat neemt niet weg dat ik op het einde van het seizoen de club wil verlaten om hoger te spelen", aldus Vainqueur in Het Laatste Nieuws.

Standard wil hem graag houden, maar zelf denkt Vainqueur dat het te laat is.  "Mijn raadsman heeft met de club maanden over en weer gepraat over een nieuw contract. Op een bepaald ogenblik hebben we beslist: het is genoeg geweest, we praten niet verder. Of Standard toch nog een nieuw voorstel zal formuleren, weet ik niet. Mochten ze dat van plan zijn, hadden ze het toch vroeger kunnen doen. In feite houdt mij dat niet bezig. Ik concentreer mij op de play-offs en de rest laat ik aan mijn makelaar over. Hij houdt mij op de hoogte en voorlopig is er niets concreet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties