Reactie Thompson: "Weer onderuit voor een vol huis"

Thompson: "Weer onderuit voor een vol huis"
Foto: © SC

Kenny Thompson was na zijn rode schorsing weer inzetbaar tegen KV Mechelen. De verdediger kende was echter ongelukkig: hij miste alleen voor doel en liet bij één van de tegengoals zijn tegenstander ook nog weglopen in zijn rug.

"De mentaliteit was zeker aanwezig bij ons, maar het resultaat valt zwaar tegen. Mechelen was heel efficiënt, want puurde uit amper drie kansen twee doelpunten", vertelt hij op de clubwebsite. "Na de pauze dwongen we genoeg kansen af om terug te komen, maar toen zat het niet mee. Zo kreeg ik zelf vlak voor doel de bal pardoes op mijn lichaam. Valt die voor mijn voet, dan scoor ik zeker en dan wil ik het nog wel zien. Dat lukte echter niet."

"De 0-3 die daarna valt zijn slechts cijfers op het bord, maar het is echt wel sneu dat we voor een vol huis zo de boot ingaan. Anderzijds ligt het in onze groep nog open en kan iedereen van iedereen winnen. Ik denk zelfs dat de beslissing op de laatste speeldag zal vallen. Maar dan moeten we wel alleszins iets pakken de volgende wedstrijd, uitgerekend op het veld van KV Mechelen. Na Charleroi en tegen Malinois thuis hebben we dus twee keer iets recht te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties