Interview Garrido: "Volgende match altijd de belangrijkste"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 42 reacties
Garrido: "Volgende match altijd de belangrijkste"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Club Brugge van Juan Carlos Garrido neemt het vanavond op tegen het Zulte Waregem van Francky Dury. De coach van Club schat de tegenstander hoog in en bombardeerde de wedstrijd tot match van het seizoen.

Sander De Graeve in Brugge

Garrido zegt dat echter vaker, het is zijn devies: "De volgende wedstrijd is altijd de belangrijkste van het seizoen." Nu lijkt er toch echt iets meer op het spel te staan. Zulte Waregem is, nu ook door sommigen uitgesproken, titelkandidaat.

"Zulte Waregem doet het fantastisch en ze hebben een heel sterke coach die goed werk verricht. Ze zijn erg goed georganiseerd. Of ze voor de titel kunnen gaan? Elke ploeg die daar nu bovenaan staat kan voor de titel gaan."

Garrido wil dat zijn team tegen Zulte Waregem meer strijd brengt. "Ik ben voorstander van mooi voetbal, maar dat betekent niet dat ik niet graag strijd zie. Het één moet het ander niet uitsluiten. Je kan goed voetbal brengen en toch voor elke bal vechten."

Dat gezegd zijnde, geeft de coach ook aan dat hij zal moeten roteren. "Dat is normaal, er zijn zoveel wedstrijden na elkaar. Niet alle spelers kunnen die opeenvolging aan." Jim Larsen is nog steeds out en het ziet er niet goed uit. Donk zou dus opnieuw achterin kunnen postvatten. "Dat is een optie, ja", aldus Garrido.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties