Reactie Ciman: "Was niet mijn beste match"

Ciman: "Was niet mijn beste match"
Foto: © SC

Standard verloor op het veld van Lokeren met 4-1. Onder andere Laurent Ciman maakte enkele foutjes in de verdediging, waardoor het makkelijk werd voor de thuisploeg om te scoren. De verdediger van Standard wil vooral naar de volgende wedstrijden kijken.

Aernout Van Lindt in Lokeren

“Het derde doelpunt mag ik zeker op mijn naam schrijven. Bij het laatste doelpunt was het Kanu die de bal eerst raakte en daardoor kon ik er niets meer aan doen. Het was niet mijn beste match en we hebben het in de verdediging slecht gedaan.”

Toch wil de verdediger niet te lang stilstaan bij de nederlaag: “Dit was niet de match van het jaar. We moeten gewoon geconcentreerd blijven in de volgende wedstrijden. Anderlecht heeft al meer punten laten liggen dan wij, dus alles blijft mogelijk.”

Of er sprake was van onderschatting van de tegenstander, wil Ciman niet gezegd hebben: “We waren op de hoogte van wat Lokeren kon en vandaag hebben ze gewonnen. Ze hebben het goed gedaan vanuit hun organisatie, ook al waren ze bijna niet gevaarlijk tijdens de wedstrijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties