Ferguson: "Titel van City motiveerde ons"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Ferguson: "Titel van City motiveerde ons"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United kan vanavond mits winst tegen Aston Villa de Engelse landstitel pakken. "Het kampioenschap van City vorig seizoen heeft ons gemotiveerd", vertelt Sir Alex Ferguson.

Vanavond ontvangen the Red Devils het Aston Villa van Christian Benteke. Door het verlies van City kan United het kampioenschap beslissen. The Noisy Neighbours gingen immers de boot in op het veld van Tottenham.

“De manier waarop we vorig seizoen de titel verloren aan City heeft ons gemotiveerd”, vertelt Ferguson op de website van PFA. “Ik ben onder de indruk van de manier waarop mijn spelers dit seizoen speelden. De concentratie verslapte op geen enkel ogenblik. De ploeg presteerde constant op hoog niveau.”

Het wordt landstitel nummer twintig voor de rode zijde van Manchester. Bovendien de dertiende onder het beleid van Ferguson. United kan ook nog een record breken. The Red Devils verzamelden momenteel 81 punten. Met nog vijf wedstrijden voor de boeg kan de teller oplopen tot 96. Dat zou één puntje meer zijn dan het Chelsea onder José Mourinho in 2005. “Natuurlijk willen we dat record breken”, besluit Ferguson. “We moeten vijf wedstrijd op rij winnen. Hoeveel keer is United daar al niet in geslaagd?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties