André Villas-Boas: "Iedereen wordt aan Real gelinkt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
André Villas-Boas: "Iedereen wordt aan Real gelinkt"
Foto: © SC

André Villas-Boas negeert de geruchten over een mogelijke overstap naar Real Madrid. "Maar de kans is groot dat ik binnenkort vertrek bij Tottenham", aldus de Portugees.

André Villas-Boas werd enkele seizoenen geleden nog gezien als dé opvolger van José Mourinho. De jonge coach had, net als The Special One, succes bij FC Porto. Vervolgens trok ook hij naar Chelsea. Maar na enkele maanden werd hij er echter naar de uitgang verwezen. Momenteel knokt hij zich met Tottenham opnieuw naar de trainershemel.

Het nakende vertrek van Mourinho bij Real Madrid zet de deur open voor speculaties. Real-voorzitter Florentino Perez zou al een shortlist aan het opstellen zijn met mogelijke opvolgers voor de Portugees. En volgens The Daily Mail is Villas-Boas één van de kandidaten om volgend seizoen in de dug-out van Los Blancos plaats te nemen.

De 35-jarige coach blijft echter stoïcijns kalm onder de interesse. “Ik ben gecharmeerd door de interesse van Real. Maar tegenwoordig wordt bijna iedere coach gelinkt aan die club.”

“Ik ben van plan om ook volgend seizoen nog in Londen te blijven. En dan liefst bij dezelfde club”, lacht AVB. “Maar de kans is groot dat ik heel snel een overstap maak. Ik heb altijd gezegd dat ik een korte carrière wil uitbouwen en ik ben nog steeds van die mening.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties