Moses: "Lampard is een legende"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Moses: "Lampard is een legende"
Foto: © SC

Waar ligt de toekomst van Frank Lampard? De middenvelder van Chelsea is einde contract en ondertekende nog steeds geen contractverlenging.

Frank Lampard is het laatste decennium een boegbeeld geworden van The Blues. De middenvelder is, samen met onder anderen Petr Cech en John Terry, de verpersoonlijking van het Chelsea onder Roman Abramovich. Het lijkt er echter sterk op dat Lampard aan zijn laatste weken bezig is op Stamford Bridge. De international is einde contract en met LA Galaxy en PSG liggen er kapers op de kust.

Victor Moses hoopt alvast dat Lampard ook volgend seizoen nog aan zijn zijde voetbalt. “Als het van de spelers afhangt, krijgt hij meteen een contractverlenging”, aldus de flankaanvaller in The Daily Mail. "Lampard is een legende binnen de club. Bovendien was hij dit seizoen heel belangrijk voor het team.”

Met de komst van José Mourinho zou Lampard alvast worden herenigd met de successen van weleer. “Ik heb die geruchten ook al opgevangen”, besluit Moses. “Mourinho is een goede coach. Maar momenteel moeten we ons enkel concentreren op die vierde plaats in de competitie. Ik wil volgend seizoen Champions League spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties