Reactie Persoons: "Ach, dat zijn toch maar statistieken"

Fabian Morren
| 1 reacties
Persoons: "Ach, dat zijn toch maar statistieken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren pakt na het gelijkspel tegen Racing Genk 4 op 6. Het blijft op de zesde plaats, maar herpakte zich de voorbije weken toch goed na enkele moeilijke wedstrijden. Voor Koen Persoons was het tegen Genk de 200ste wedstrijd in eerste klasse.

Wie dacht dat Persoons emotioneel zou worden bij die 200ste wedstrijd... niet echt. "Als je zoveel matchen speelt in eerste klasse, weet je dat die 200 er zit aan te komen, hé. Dat zijn maar statistieken. De 200ste of de 210ste. Ik had liever gewonnen."

"Het is jammer dat we niet konden scoren tegen Genk", vervolgt de middenvelder. "In de tweede helft speelden we met veel overtuiging en denk ik dat we verdienden te winnen. Köteles hield Genk recht. Niet alleen op de pogingen van Harbaoui. Ik vond dat het schot van Killian (Overmeire, red.) ook beter verdiende."

"We hebben in de voorbije weken bewezen dat we thuishoren in play-off I. Waar we eindigen? We zien wel waar het schip strandt. Ik hoop natuurlijk dat dit niet ons laatste punt was in de play-off I", glimlacht Persoons. (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties