Vertonghen en Hazard in team van het jaar

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Vertonghen en Hazard in team van het jaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In afwachting van de bekendmaking van de speler van het jaar en de jonge speler van het jaar in de Premier League, raakte alvast het team van het jaar bekend. Daarin staan twee Rode Duivels: Jan Vertonghen en Eden Hazard.

Vertonghen en Hazard zien zo allebei hun sterke eerste seizoen in de Premier League bekroond worden met een plaatsje bij de beste elf van de competitie. De twee Rode Duivels krijgen in het team van het jaar onder meer gezelschap van goalgetters Suarez en van Persie. Ook Tottenham-winger Gareth Bale behoort tot de elf namen.

Jan Vertonghen maakte bij Tottenham vanaf dag één meteen een stevige indruk. De voormalige Ajax-aanvoerder stond verdedigend meer dan zijn mannetje en pikte geregeld een doelpuntje mee. Ook Eden Hazard liet zich meer dan eens opmerken met een knappe actie of een mooi doelpunt. Opmerkelijk feit: in de selectie staan maar liefst vier spelers van kampioen Manchester United.

De elf namen op een rijtje: De Gea (Manchester United), Zabaleta (Manchester City), Ferdinand (Manchester United), Vertonghen (Tottenham)Baines (Everton), Hazard (Chelsea), Mata (Chelsea), Carrick (Manchester United), Bale (Tottenham), Suarez (Liverpool) en van Persie (Manchester United).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties