Christian Benteke blijft gewoon bij Aston Villa

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Christian Benteke blijft gewoon bij Aston Villa
Foto: © SC

Christian Benteke speelt ook volgend seizoen nog voor Aston Villa. Dat is althans de mening van onze lezers. Ook Arsenal en Tottenham maken volgens jullie een grote kans om de Rode Duivel binnen te hengelen.

Bijna veertig procent van de stemmers op onze Facebook-poll verwacht dat Benteke volgend seizoen gewoon bij Aston Villa blijft. De Rode Duivel is momenteel een sensatie in de Premier League. De ex-aanvaller van onder andere Standard en KRC Genk is al goed voor achttien doelpunten. Maandag nette hij nog drie rozen tegen het Sunderland van Simon Mignolet.

Toch denkt u dat ook Arsenal een goede kans maakt op het binnenhalen van Benteke. Ongeveer een kwart van de stemmers ziet de Rode Duivel al schitteren in het Emirates Stadium. Achttien procent verwacht dan weer dat hij een contract tekent bij Tottenham.

Andere clubs zoals Manchester City, Borussia Dortmund of Internazionale beginnen volgens u best niet aan een bod. De kans dat hij er tekent, is volgens de poll immers onbestaande.

Ook vandaag stellen we weer een nieuwe vraag op Facebook. Hoe moet een profvoetballer zich gedragen naast het veld? Stemmen kan u hier…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties