Reactie Bossut: "Neuzen moeten terug in dezelfde richting"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Bossut: "Neuzen moeten terug in dezelfde richting"
Foto: © SC

Sammy Bossut mocht vandaag terug in doel staan bij Zulte Waregem. De keeper kreeg er vier om de oren en was dan ook teleurgesteld na de wedstrijd. Hij gaf ook toe dat hij in de fout ging bij het derde doelpunt.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Het is altijd jammer om achter te komen dankzij een eigen doelpunt. Bij het tweede doelpunt lieten we te veel ruimte. Goed, daarna lieten ze ons komen en loerden ze op de counter. We kwamen goed uit de rust en hadden onze kansen op de 1-2.”

“We hebben geen geluk met de beslissingen, jammer dat het vandaag weer is gebeurd. Het derde doelpunt moet ik op mezelf nemen. Dat is een foutje van mij. Een minuut daarvoor kom ik goed tussen en dan krijg ik zo een doelpunt tegen, dat is het lot van de keeper.”

“We moeten nu aan de volgende wedstrijd denken. We staan nog goed en moeten nu gewoon goed recupereren. De neuzen moeten terug in dezelfde richting. We moeten altijd gaan om te winnen. Of we nu eerste of vijfde zijn, in play-off I zijn het altijd topmatchen die je wil winnen.”

“Alles staat nog dicht bij elkaar. Anderlecht kan uitlopen, maar de top-3 moet haalbaar blijven. Als we er meer uit kunnen puren, is dat zoveel te beter.”

Ook over het incident tussen Berrier en Leye wou de doelman iets zeggen, al had hij het incident niet opgemerkt: “Volwassen mensen moeten er uit geraken. Het kan niet, maar in momenten van frustratie kan zoiets gebeuren. Het is jammer dat het vandaag is gebeurd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties