Courtois: "Chelsea wacht wellicht op nieuwe coach"

Courtois: "Chelsea wacht wellicht op nieuwe coach"
Foto: © SC

Speelt Thibaut Courtois volgend seizoen opnieuw voor Atlético Madrid? Of wordt de Rode Duivel door Chelsea teruggeroepen naar Stamford Bridge? "Wellicht zal de nieuwe coach mijn toekomst bepalen."

Courtois is opnieuw bezig aan een sterk seizoen in Spanje. Atlético is op weg naar een Champions League-ticket en de Rode Duivel staat aan de leiding in de Zamora-ranking (prijs die de beste doelman van de Primera Division aanduidt, nvdr.).

Courtois zelf weet echter niet bij welke club hij volgend seizoen onder de lat zal staan. “Atlético en Chelsea zijn in gesprek”, aldus de goalie in The Daily Mail. “Ik ben gelukkig in Madrid, maar wellicht wacht Chelsea op de aanstelling van een nieuwe coach om mijn toekomst te bepalen.”

De Rode Duivel wil echter koste wat kost spelen. Hij beseft ook dat Petr Cech een hindernis vormt in Londen. “Bij Chelsea weten ze hoe belangrijk het is dat ik aan spelen toekom. Bovendien is er ook nog het WK volgend jaar.”

Eerder werd gewag gemaakt van een ruil tussen de doelman en Radamel Falcao. Dat is echter niet aan de orde. In Londen beseft men ook dat ze met Courtois een absolute topper in handen hebben. Wellicht blijft de Rode Duivel in Madrid. Maar wat als Cech zich blesseert? “Er staat een clausule in mijn contract rond onverwachte gebeurtenissen”, besluit de goalie. “Maar ik ken de details niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties