Haalt Dortmund vervanger Lewandowski bij Hamburg?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Haalt Dortmund vervanger Lewandowski bij Hamburg?
Foto: © SC

Borussia Dortmund vreest dat het, na het nakende vertrek van sterspeler Götze, ook doelpuntenmachine Robert Lewandowski zal verliezen. De club werkt dan ook naarstig verder om vervangers te vinden. De twintigjarige Zuid-Koreaan Son zou dicht bij een overgang staan.

Son Heung-Min van Hamburg is een gelijkaardige speler als Lewandowski. Groot, sterk én een neus voor goals. De onderhandelingen zouden al in een vergevorderd stadium zitten. Dortmund zou met de transfer onder meer Arsenal en Tottenham de loef afsteken. Dortmund zou echter ook geïnteresseerd zijn in Edin Dzeko van Manchester City.

Bayern staat voorlopig op de pole om Lewandowski binnen te halen. Dortmund zou echter na Götze niet graag nog een ster naar de concurrent uit München zien vertrekken. Manchester United liet bij monde van Sir Alex Ferguson ook al weten geïnteresseerd te zijn in de Pool.

"Ik denk niet dat ze hem aan Bayern zullen verkopen. Voor de juiste speler met de juiste kwaliteiten vind ik altijd wel een plaatsje", aldus de manager van United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties