Interview Skúlason: "Fans achter ons krijgen"

Skúlason: "Fans achter ons krijgen"
Foto: © SC

Jonathan Delaplace zal er tegen Racing Genk niet bij zijn voor Zulte Waregem. Wie zijn vervanger zal zijn, is nog niet geweten. De kans bestaat dat Olafur Skúlason de plek inneemt van de Fransman.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Ik ben klaar om te spelen, maar dat ben ik altijd. Of ik op topniveau ben, weet ik niet. Ik ben in play-off I nog niet gestart in een wedstrijd dus heb ik het ritme van een vaste speler misschien niet. Dat is al het hele seizoen zo, dus is het niets nieuws voor mij. Of ik vrijdag zal spelen, dat weet ik niet. Ik train zo hard mogelijk om te kunnen spelen.”

“De dag na een wedstrijd hebben de spelers uit de basis een recuperatietraining en dan lopen wij wat meer. Op die manier proberen we zo goed mogelijk bij te blijven bij de starters. Ik zal zorgen dat ik klaar ben en dan zal ik de dag van de wedstrijd wel zien of ik speel of niet. Als ik op de bank zit, dan zal ik goed zijn om in te vallen.”

De opdracht tegen Racing Genk is duidelijk voor de IJslander: “We moeten geconcentreerd blijven. Kleine details kunnen de wedstrijd beslissen en het is heel spannend in het klassement. We staan mentaal sterk en moeten nu de fans achter ons krijgen. We doen het goed dit seizoen en de supporters steunen ons al het hele jaar, dus hopelijk is dat ook tegen Genk voor een vol huis.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties